Cordona Strain Gauge HRC Switch 

LES MER                                  

         LES MER

pdfAPPLIKASJONSLISTE
Se vårt modellutvalg til din sykkel

Meld deg på nyhetsbrev
Joomla Extensions powered by Joobi

NYHET ContourROAM2

ROAM2BeautyViewBlackROAM2BeautyViewBlueROAM2BeautyViewRed

Som en oppfølger til lanseringen av Contour+2, slipper nå også Contour nyheten om et nytt ROAM2 kamera som kommer snarlig. Se spesifikasjoner under:


MEGET BRUKERVENNLIG

Contour har tatt brukervennligheten ett steg lengre med power og rec i samme knappen. I de situasjonene man bruker actionkamera så er det viktig at man kommer fort i gang og ikke er i tvil at kameraet står på rec. En knapp for power up og samme knappen for rec. Enkelt og greit!

FULL HD og 170º vidvinkel!

ContourROAM har fått av spesifikasjonen til sin storebror Contour+. Dvs 170º vidvinkel med minimal FishEye. Den er mer lyssterk enn sin forgjenger og brukeren kan også justere hvitbalansen. Den kan filme i 720p, 960p og 1080p eller skyte bilder med 5 megapixel.

60fps

Også ROAM2 versjonen har nå fått støtte for å filme i 60fps i 720p slik som sine storebrødre har hatt. Dette muliggjør enda bedre flyt i filmen i fartsfylt action.

Flere farger

Contour ROAM2 fås i 3 farger, sort, blå og rød.

BREDT BRUKSOMRÅDE

Contour kameraene kan enkelt monteres og brukes i mange aktiviteter. Enten det er surf, snowboard, sykling, jakt, motorsport eller bare vanlig filming. Det er meget lett og praktisk å ha med seg og det finnes over 20 forskjellige tilbehør til kameraene.

STØTSIKKER

Gjørme. Støv. Snø, Regn. ContourROAM er bygget for å tåle masse juling. Enten det er downhill i Hafjell eller på tur med 71grader nord.

MANGE TIMER MED OPPTAK

Kompatibel med opptil 32gb MicroSD kort som gir deg 8timer opptakstid. Minnekort følger ikke med.

INNEBYGD BATTERI

Contour ROAM har innebygd batteri med kapasitet på 3,5 timer. Siden REC og POWER er i samme knappen så vil kameraet stå minimalt i standby og man får derfor lengre levetid. Kameraet lader 80% av batteriet på 1 time via USB til pc/mac.

ROTERENDE LINSE

ContourROAM linsa har samme egenskap som på Contour+(4999.-). Den kan roteres 270grader rundt som gir mange flere muligheter.

LASERE

Det er en laser i front på kameraet som hjelper deg å finne riktig vinkel når du skal filme. De kan enkelt slås på ved en knapp bak på kameraet.

8mm

For å kunne montere tripod eller monopod til Contour så har man måttet kjøpe et Universal Mount. På ContourROAM så er dette 8mm skruehullfestet allerede integrert.


Hva er med i esken:

  • ContourROAM2
  • Mini USB kabel
  • Profile Mount
  • Rotating Flat Surface Mount
  • Nordisk Manual
  • SOM ENESTE BUTIKK LEGGER VI GRATIS MED 2GB MINNEBRIKKE

 

 

 

 

Forsendelse

Vi tilbyr frakt med Posten.no.

 Posten

Via posten sitt gode distribusjonsnett får vi hurtig, og med god kvalitet i alle ledd, sendt ut varene til små og store landsdeler.Betaling

Vi tilbyr betaling via PayPal eller forskuddsbetaling til konto.

Betalingsmåter

Via PayPal sin betalingportal kan man benytte alle kjente betalingskort. Man trenger ikke å ha PayPal konto for å kjøre gjennom en handel. All sikkerhet og kortinformasjon håndteres av PayPal og ingen data lagres hos oss.

Kontakt oss

Mob: +47 982 62 266
(helst etter kl 16:00)

Mail: post@cordona.no

Adresse: Sverre Svendsens veg 31b, 7056 Ranheim, Trondheim

Kundeservice