Cordona Strain Gauge HRC Switch 

LES MER                                  

         LES MER

pdfAPPLIKASJONSLISTE
Se vårt modellutvalg til din sykkel

Meld deg på nyhetsbrev
Joomla Extensions powered by Joobi

Cordona G.P. Switch

Cordona G.P. Switch

 

Cordona G.P. Switch

  • Hvis du er en seriøs racefører

  • Flyindustri aluminium og rustfritt stål

  • Føler både på "push" og "pull" girkoblinger, standard og race mønster

  • Fabrikksytelse

  • Lett å installere

  • Absolutt vanntett intern microbryter, IP67

  • Kompatibel med Dynojet Powercommander PC3 USB

  • Kompatibel med alle andre FI bokser med quickshift funksjon, og alle andre shiftere


Om Cordona G.P. Switch

Vår internt utviklet og produserte G.P. Switch er nå endelig klar. Vi har arbeidet på den i en lang periode og kjørt den gjennom strenge tester på banen. G.P. Switchen føler på trykket på girsjaltepedalen når denne trykkes ned/opp. Med denne nye switchen trenger man ikke uroe seg for at de eldre pullswitchene kommer ut av innstilling, eller i det hele tatt installere en slik siden den nye G.P Switchen erstatter disse. Den er enkel å installere siden det ikke lengre trengs noen braketter. G.P Switchen kan også demonteres og reinstalleres igjen uten behov for justeringer. Juster en gang, og det skal være nok. En kabel til jord, og den andre til tenningskuttmodulen.

G.P. Switchen er ultra avansert, med totalt 13 deler. Den har en totalt vanntett intern microbryter for sømløs funksjon under race forhold. Den har toveis justerbar stramming for å passe alle linker på markedet, samt tilpasse følsomheten på girskiftet. Vi valgte også å benytte en intern vanntett microbryter i stedet for å gjøre hele kapslingen på switchen vanntett og jorde ledningen inne i kapslingen slik flere andre merker quickshifter sensorer gjør. Med denne microbryteren oppnår vi IP67 godkjent vanntett utførelse. Vi valgte også å lage den slik at den føler på både "push" og "pull" typer av linker i standard eller race mønster, mens andre merker selger en sensor for hver type.

G.P. Switch


G.P Switchen leveres med en 230mm aluminium link, og to 25mm M6 gjengede gjengestag, en vanlig venstregjenget, og en høyregjenget. Aluminiums linken er maskinert til venstregjengede hunngjenger på den ene enden. Den andre er umaskinert, siden det her er behov for å tilpasse både lengde og innpassning til hver enkelt sykkel. Kuttes enkelt til ønsket lengde med en jernsag eller liknende, og skrus sammen med G.P. Switchen. (Spesial-linker er tilgjengelige på bestilling). Kuleledd er ikke inkludert. 

 

 

Forsendelse

Vi tilbyr frakt med Posten.no.

 Posten

Via posten sitt gode distribusjonsnett får vi hurtig, og med god kvalitet i alle ledd, sendt ut varene til små og store landsdeler.Betaling

Vi tilbyr betaling via PayPal eller forskuddsbetaling til konto.

Betalingsmåter

Via PayPal sin betalingportal kan man benytte alle kjente betalingskort. Man trenger ikke å ha PayPal konto for å kjøre gjennom en handel. All sikkerhet og kortinformasjon håndteres av PayPal og ingen data lagres hos oss.

Kontakt oss

Mob: +47 982 62 266
(helst etter kl 16:00)

Mail: post@cordona.no

Adresse: Sverre Svendsens veg 31b, 7056 Ranheim, Trondheim

Kundeservice